Cum platesc?

Magazinul nostru va pune la dispozitie urmatoarele  Modalitati de plata:

1. NUMERAR la livrare (numai pentru comenzile din Bucuresti)
2. RAMBURS pentru livrarile prin serviciul de curierat rapid  – Curier Rapid
3. AVANS prin transfer bancar (Ordin de plata)

Daca intampinati dificultati in plasarea comenzii, a alegerii modalitatii optime de plata sau de  livrare sau  daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam contactati-ne pe e-mail sau la telefon 0740 928 914


1. Plata  NUMERAR la livrare – numai in BUCURESTI

– Plata in numerar (cash) la livrarea comenzii
– Livrarea o face reprezentantul nostru, direct la adresa precizata in comanda
– Transportul in Bucuresti este GRATUIT
Pentru a beneficia de livrare gratuita in Bucuresti , comanda minima pe site este de 150 de lei!
– In anumite situatii (de exemplu, pentru comenzile a caror valoare depaseste 1000 RON) CLEANING-ILO SERV SRL poate  solicita plata unui avans de minim 25%, prin transfer bancar.
– Timpul de livrare: minim 6 ore – maxim 48 de ore lucratoare din momentul validarii comenzii. Validarea se face de catre operatorii nostri, telefonic si/sau prin e-mail.

2. Plata  RAMBURS  / livrare prin Curier Rapid (numai in afara Bucurestiului)

– Plata comenzii + taxa de transport se achita in numerar la curier, in momentul livrarii coletului
– Valoarea taxelor de transport variaza in functie de greutatea coletului, la care se adauga taxa de ramburs care este proportionala cu valoarea coletului.
–  Taxa  MINIMA este de 18 RON
– Livrarea o face curierul direct la adresa precizata in comanda
– In caz de pierdere a coletului, distrugere sau deteriorare a marfii, compania de curierat isi asuma raspunderea, despagubirea se face la valoare declarata a coletului.
– In anumite situatii (de exemplu, pentru comenzile a caror valoare depaseste 1000 RON) CLEANING-ILO SERV SRL poate solicita plata unui avans de minim 25%, prin transfer bancar
– Timpul de livrare: intre 24 si 72 de ore din momentul validarii comenzii. Validarea se face de catre operatorii nostri, telefonic si/sau prin e-mail.


3 Plata in  AVANS  / livrare prin curier rapid (numai in afara Bucurestiului)

– Plata comenzii + taxa de transport se achita in avans, prin transfer bancar  (OP) sau prin mandat postal*. Fireste, nu se mai percepe taxa de ramburs
– Valoarea taxelor de transport variaza in functie de greutatea  si dimensiunile coletului .
– Taxa MINIMA este de  18 RON
– Livrarea o face curierul, direct la adresa precizata in comanda
– In caz de pierdere a coletului, distrugere sau deteriorare a marfii, compania de curierat isi asuma raspunderea, despagubirea se face la valoare declarata a coletului.
– Timpul de livrare: intre intre 28 si 72 de ore din momentul confirmarii platii (confirmarea se face de catre client, trimitand o copie a dovezii de plata prin e-mail sau pe FAX – toate aceste informatii va vor fi detaliate de catre operator.)