Despre noi

Jucării de exterior pentru copii


Am fost cu toții copii.
Sigur, am crescut, însă am rămas mereu în suflet cu dorul de copilărie, de lipsa grijilor, de farmecul dupa-amiezelor petrecute la locul de joacă. Și, mai ales, de jucării.

 

Acesta este principalul motiv pentru care ne-am dedicat acestei activităţi, văzând în ea nu o afacere, ci un mod de a aduce bucurii celor mari și mici.

 

De-a lungul unei perioade de timp mai îndelungate am acumulat experiență și am dezvoltat relații cu producătorii și importatorii, pentru ca astăzi să venim în sprijinul părinților și copiilor cu cele mai bune și, probabil, cele mai ieftine jucării de exterior.

 

Jucăriile pe care vi le oferim au garanţia unei calităţi deosebite, într-o diversitate de variante și modele ale unora dintre cele mai cunoscute mărci, destinate copiilor de toate vârstele.

 

Putem să ne mândrim cu faptul că jucăriile pe care le oferim au un aport semnificativ la educația celor mici, la dezvoltarea lor intelectuală dar, în aceeași măsură, aduc un plus de relaxare părinților, prin siguranța și confortul garantate de producători.

 

Cu alte cuvinte, aducem terenul de joacă acasă la dumneavoastră! Putem construi împreună, pas cu pas, locul minunat pe care și l-a visat cel mic, o lume de poveste, plină de magie și de râsete de copil.

 

Puteți alege chiar acum dintre produsele pe care vi le oferim: saltele gonflabile, biciclete, căsuţe, diverse maşinuţe şi vehicule, cărucioare, scaune auto pentru copii și alte jucării. Dacă nu sunteți hotărât sau nu știți exact ce anume să alegeți, puteți să ne contactați pentru a vă ajuta în luarea deciziei.

 

Echipa noastră este formată din oameni tineri, entuziaşti, gata oricând acorde asistență la plasarea unei comenzi sau să furnizeze detalii despre anumite produse.

 

Haideți să construim împreună locul de joacă al copilului!