Termeni si Conditii de Utilizare

Magazinul online este proprietatea SC CLEANING-ILO SERV SRL, numit in continuare si Operator.

Folosirea (vizualizarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. SC CLEANING-ILO SERV SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si conditii puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Informatii generale

SC CLEANING-ILO SERV SRL

J52/667/2017 CUI:38065996

Capital social : 200 RON

Mobil: 0730 162 433

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in LEI. Preturile includ TVA (19%).
Produsele si serviciile oferite de CLEANING-ILO SERV SRL sunt disponibile exclusiv pe teritoriul Romaniei.

Programul de relatii cu publicul este de luni pana vineri, intre orele 09.30 si 17.30, cu exceptia sarbatorilor legale si a altor evenimente anuntate prin intermediul site-ului.

Daca doriti sa ne semnalati probleme legate de incalcarea drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati telefonic sau folosind formularul de Contact sau direct la adresa office [at] jucarii-de-exterior-pentru-copii.ro

 

Recomandarea de varsta

SC CLEANING-ILO SERV SRL afiseaza pe acest website recomandarea de varsta pentru fiecare produs in parte, in masura furnizarii de catre producatori / importatori a acestei informatii. Operatorul recomanda respectarea varstei recomandata de catre producator, care este inscrisa si pe ambalajul produsului. In cazul folosirii produselor de catre copiii care nu au implinit varsta respectiva, cumparatorul produselor se va asigura ca produsele sunt folosite sub supravegherea unui adult pana la implinirea varstei recomandate de producator.

Declinarea responsabilitatii

Datorita volumului mare de informatii si a conditiilor impuse de catre producatori, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila. SC CLEANING-ILO SERV SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.
In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca SC CLEANING-ILO SERV SRL isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
Imaginile produselor sunt prezentate pe website cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.
SC CLEANING-ILO SERV SRL nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv SC CLEANING-ILO SERV SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a importatorului/distribuitorului. Clientul va fi notificat in acest sens si isi va primi inapoi banii incasati de SC CLEANING-ILO SERV SRL pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans.
Valoarea maxima a obligatiilor SC CLEANING-ILO SERV SRL, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de SC CLEANING-ILO SERV SRL de la clientul respectiv. Dupa expedierea produselor, SC CLEANING-ILO SERV SRL nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si deasemenea, nici returnarea produselor.

Colete neridicate si returnate

Clientul, nu este exonerat de obligatia de plata a facturii in cazul in care, produsele trimise si neridicate in termen de 5 zile de la SC CLEANING-ILO SERV SRL Cheltuielile cauzate de expedierea tur-retur, vor fi evidentiate si adaugate la factura comenzii returnate. In acest caz SC CLEANING-ILO SERV SRL isi rezerva dreptul de a cere plata integrala a facturii cat si a cheltuielilor de curier tur – retur.

Litigii

SC CLEANING-ILO SERV SRL incearca si doreste solutionarea eventualelor litigii pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata competente. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate raspunderea. Forta majora invocata si probata de una din parti in conditiile legii, exonereaza partile de obligatii – cu exceptia obligatiei de plata pentru serviciile prestate pana la aparitia ei – pe intreaga durata a fortei majore.

Solutionarea litigiilor

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului www.jucarii-de-exterior-pentru-copii.ro, utilizatorul este de acord ca legile romane sa guverneze “Termeni si conditii de utilizare” si orice disputa de orice fel care nu poate fi solutionata pe cale amiabila, va fi solutionata in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. In cazul in care politica noastra de confidentialitate se modifica, schimbarile va vor fi anuntate fie prin comunicare directa, fie prin postare pe jucarii-de-exterior-pentru-copii.ro.

Puteti alege sa fiti indepartat de pe lista noastra de destinatari de e-mailuri, contactandu-ne la office [at] jucarii-de-exterior-pentru-copii.ro.

Plata produselor

Produsele comandate raman propretatea SC CLEANING-ILO SERV SRL pana in momentul achitarii integrale a sumelor de plata. Detalii despre modalitatile de plata.

Promotii si concursuri

SC CLEANING-ILO SERV SRL isi stabileste singura regulamentele promotiilor, campaniilor publicitare, ofertelor speciale si concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti prin intermediul acestui website. De o promotie beneficiaza doar acele comenzi / produse care respecta intocmai regulamentul promotiei. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre SC CLEANING-ILO SERV SRL in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.

In cazul campaniilor, concursurilor si promotiilor organizate si derulate de catre SC CLEANING-ILO SERV SRL direct sau de catre terti (firme partenere, agentii de publicitate etc.), SC CLEANING-ILO SERV SRL are dreptul de a stabili criterii suplimentare de eligibilitate a participantilor.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.jucarii-de-exterior-pentru-copii.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.jucarii-de-exterior-pentru-copii.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.jucarii-de-exterior-pentru-copii.ro si va face obiectul unei plangeri penale la organele de politie, impotriva persoanelor care au incercat acest fapt.

 

Politica de confidentialitate

SC CLEANING-ILO SERV SRL respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. www.jucarii-de-exterior-pentru-copii.ro si SC CLEANING-ILO SERV SRL se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti. Datele vor fi utilizate numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai si derularea comenzilor precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.
SC CLEANING-ILO SERV SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.jucarii-de-exterior-pentru-copii.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date.

 

Nota de informare privind protectia datelor personale.

In conformitate cu LEGEA nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata cu LEGEA nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC CLEANING-ILO SERV SRL in calitate de proprietar si operator al magazinului online www.jucarii-de-exterior-pentru-copii.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o alta persoana.
Scopul colectarii datelor este: accesul utilizatorului la toate functiiile site-ului si derularea in conditii optime a activitatii de comert electronic (creare de cont, plasarea comenzilor, prelucrarea comenzilor, facturarea, livrarea, etc.).
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator. Utilizatorul este obligat sa furnizeze datele solicitate in formularul se inscriere si formularul de comanda si isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea acestor date. Refuzul de a furniza datele va limiteaza accesul la unele dintre functiile site-ului si la serviciile de comert electronic oferite de  SC CLEANING-ILO SERV SRL prin magazinul www.jucarii-de-exterior-pentru-copii.ro
Daca doriti sa primiti prin e-mail informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite SC CLEANING-ILO SERV SRL, validati optiunea “Anunta-ma despre evenimentele speciale ale magazinului” din formularul de inregistrare.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa soliciti stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa trimiteti un email la office@jucarii-de-exterior-pentru-copii.ro
Daca unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil
SC CLEANING-ILO SERV SRL este operator de date personale inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub NR 9217

Garantii si returnare

Garantia produselor

 

Garantia produselor comercialezate prin www.jucarii-de-exterior-pentru-copii.ro este oferita de catre producatori / importatori / distribuitori si este valabila in conditiile specificate in Certificatul de Garantie ce insoteste produsul ce va este livrat.

Nu se poate invoca garantia in conditiile utilizarii improprii sau incorecte a produsului. In maxim 12 de ore de la livrarea produsului, in cazul depistarii unor probleme de functionare, clientul poate solicita companiei noastre returnarea produsului/produselor, numai in ambalajul original, impreuna cu toate piesele si componentele continute si impreuna cu originalele documentelor comenzii respective. In acest caz, acestuia i se poate inlocui respectivul produs cu unul identic sau – daca acest lucru nu este posibil – poate primi inapoi suma platita pentru acel produs.

 

Toata responsabilitatea asupra acestor defectiuni revine in sarcina importatorului/distribuitorului.

 

Pentru informatii suplimentare rezolvarea unor eventuale probleme legate degarantie, service, returnare va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail la office [at] jucarii-de-exterior-pentru-copii.ro si echipa SC CLEANING-ILO SERV SRL  va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre 9.30 – 17.30, cu exceptia sarbatorilor legale si a altor evenimente anuntate pe site.

 

 

Returnarea produselor

Consumatorul poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii:

• Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site. Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de SC CLEANING-ILO SERV SRL
• Produse ce au fost livrate gresit. Livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata imediat, iar Consumatorul va refuza receptia. Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor.
Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de SC CLEANING-ILO SERV SRL.

Renuntarea la cumparare

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Clientul va putea solicita schimbarea produsului, in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii coletului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv. In cazul solicitarii unui alt produs se va achita diferenta de pret, daca produsul este mai scump. In situatia in care clientul opteaza pentru un produs mai ieftin, diferenta de pret nu se va returna. SC CLEANING-ILO SERV SRL va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce Clientul a returnat produsul cumparat initial.
In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre consumator, SC CLEANING-ILO SERV SRL are obligatia sa ramburseze sumele platite de consumator fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor.

Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.
Returnarea banilor ori, dupa caz, inlocuirea produselor fara penalitati si fara invocarea unui motiv, se poate efectua in urmatoarele conditii:
• In cazul in care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desfacut – produsul trebuie returnat sigilat
• In cazul aparatelor de birou (imprimante, multifunctionale, faxuri, etc), acestea nu au voie sa fie folosite(printarea unei singure pagini duce la uzarea aparatului) cartusul, in cazul in care acesta nu este montat deja in aparat de producator, nu are voie sa fie desigilat si montat in aparat
• Starea aparatelor si produselor achizitionate trebuie sa fie la fel ca la achizitionarea / primirea lor, inclusiv ambalajele trebuie mentinute intact
• In cazul aparatelor de ingrijire personala, acestea nu pot fi returnate dupa desigilare sau folosirea o singura data
• In cazul produselor pentru care la livrare se efectueaza proba, Clientul nu le poate returna cu defecte estetice sau defectiuni datorate utilizarii neadecvate.
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, SC CLEANING-ILO SERV SRL are dreptul de solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, de a reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Aceste dispozitii se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta.
Clientul nu are dreptul sa opteze decat o singura data pentru returnarea/inlocuirea unui produs in conditiile art 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000. In cazul returnarii/inlocuirii produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare/inlocuire sunt suportate de catre client.
Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.
In cazul in care pentru produs este emis un certificat de garantie si se constata neconformitatea in perioada de garantie, se va dispune masura reparatorie cu respectarea OG 21/1992, Legii 449/2003 si a altor dispozitii legale in vigoare.

NOTA: In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul si cutia originala, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc.).

 

Client Service

Pentru informatii suplimentare, asistenta pentru alegerea produselor sau plasarea comenzilor si rezolvarea unor eventuale probleme legate de livrare, returnare sau garantie va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail la office [at] jucarii-de-exterior-pentru-copii.ro si echipa SC CLEANING-ILO SERV SRL va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre 9.30 – 17.30, cu exceptia sarbatorilor legale si a altor evenimente anuntate pe site.